Zimski sportovi

Medveščak upisao visok poraz u Bolzanu

Branimir Korać • nedjelja, 07.10.2018.
Medveščak upisao visok poraz u Bolzanu
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli ostvariti dobar rezultat na gostovanju u Bolzanu kod Foxesa, domaćin je visoko slavio, a ponovno je realizacija sa strane gostiju bila loša...

Medveščak i dalje ima problema što najbolje pokazuju samo četiri osvojena boda u sedam odigranih utakmica. Novi poraz stigao je kod Bolzana koji je slavio s visokih 5:1 u susretu u kojem su ponovno Medvjedi imali više udaraca na gol, ali još jednom niti obrana, a niti završnica nisu bili na potrebnoj razini.

Potpuni pad dogodio se u zadnjoj dionici kada je Bolzano došao do dva gola prednosti, a u samoj završnici još je dva puta pogađao mrežu Medveščaka.

Prva dionica pripala je domaćinu koji je golom Marca Insama stigao do vodstva, a Medveščak se vratio u utakmicu na početku druge trećine kada Tom Zanoški poravnava na 1:1.

Sredinom tog dijela igre Insam još jednom zabija i vraća prednost na stranu domaćina koji u zadnjoj trećini preko Angela Micelija, Tima Campbella i Markusa Nordlunda odlaze do visoke pobjede.

Nakon ovog poraza Medveščak je ostao na 11. poziciji s čak pet bodova zaostatka za prvom momčadi ispred sebe, a iza njega je tek Znojmo koje ima i utakmicu manje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!