Nogomet

UEFA prazni stadione, Rumunji također pred praznim tribinama

Branimir Korać • petak, 26.10.2018.
UEFA prazni stadione, Rumunji također pred praznim tribinama
Foto: EPA

Još jedna utakmica Lige nacija igrat će se pred praznim tribinama zbog kazne koju je izrekla UEFA. Kažnjen je Rumunjski nogometni savez i njihova reprezentacija igrat će protiv Litve bez prisustva navijača...

Nakon što su već Ukrajina i Hrvatska svoje utakmice u Ligi nacija odigravali pred praznim tribinama zbog grijehova navijača, isto slijedi i Rumunjskoj, a kakav je trend, u budućnosti i mnogim drugima.

Rumunjski nogometni savez tako je saznao za kaznu zbog ponašanja navijača u susretu protiv Srbije, prijavljen je zbog rasizma, pirotehnike i ulaska navijača na teren, a samo zbog rasizma Rumunji su kažnjeni s 50 tisuća eura i igranjem pred praznim tribinama u sljedećem susretu.

Tako će Rumunjska dvoboj protiv Litve u Ligi nacija odigrati bez prisustva navijača, a susret je na rasporedu u trećem kolu grupne faze 17. studenog.

Svjedočili smo često u zadnje vrijeme zatvaranjima stadiona pa su tako u istim uvjetima igrali i Ukrajina i Hrvatska, čak i Lyon u Ligi prvaka, Marseille i Spartak Trnava u Europskoj ligi te u Uefi čvrsto stoje iza svoje nakane uvođenja reda pod svaku cijenu na tribinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!