Zimski sportovi

Salzburg prejak za Medvjede, Austrijanci zasluženo slavili u Ledenoj

Branimir Korać • subota, 03.11.2018.
Salzburg prejak za Medvjede, Austrijanci zasluženo slavili u Ledenoj
Foto: FaH

Dan nakon pobjede protiv Villacha, hokejaši Medveščaka ugostili su daleko snažniji i neugodniji Salzburg i upisali ipak zasluženi poraz...

Odličan ulazak u utakmicu i onda tri primljena gola u manje od tri minute obilježili su dvoboj Medveščaka protiv Salzburga. Salzburg se potvrdio kao daleko bolji i neugodniji protivnik od Villacha te je upisao pobjedu 5:2 i to potpuno zasluženu.

Sredinom prve dionice Medveščak je s dva gola u manje od 30 sekundi stigao do lijepe prednosti. Prvo je zabio Sebastien Sylvestre, a onda i Nik Simšić te je domaćin šest i pol minuta prije kraja prve dionice vodio s 2:0.

No završnica je ipak pripala gostima. Christopher van de Velde zabio je dva gola, jedan je dodao Dominique Heinrich te je Salzburg nakon prve trećine vodio s 3:2.

U nastavku susreta još žešći pritisak Austrijanaca. Vilim Rosandić bio je kao na streljani, skupio je na kraju čak 46 obrana, ali nije pomoglo.

U završnici druge trećine Nico Feldner povisio je na 4:2 da bi Ryan Duncan pet i pol minuta prije kraja stavio točku na i golom za konačnih 5:2.

Salzburg nakon ovog susreta drži treću poziciju dok je Medveščak i dalje deseti s tri boda manje od Dornbirna i Fehervara. Sljedeći susret Medveščak igra za deset dana kod vodećih Vienna Capitalsa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!