Nogomet

Delph: "Napravili smo veliki pomak u godinu dana, učinili smo naciju ponosnom"

Jan Šneler • nedjelja, 18.11.2018.
Delph: "Napravili smo veliki pomak u godinu dana, učinili smo naciju ponosnom"
Foto: FaH

Nogometaš Manchester Cityja i reprezentativac Engleske, Fabian Delph ponovio je riječi izbornika Garetha Southgatea i dodao kako se još puno toga može očekivati od ove momčadi...

Jedan od onih koji su iznenađujuće ušli u prvu postavu Engleske na današnjem ogledu protiv Hrvatske je Fabian Delph. Mnogi su očekivali da će od prve minute započeti Dele Alli, no Gareth Southgate odlučio se za Delpha i nije pogriješio. Veznjak Manchester Cityja igrao je sjajno u prvom dijelu i umalo asistirao za pogodak.

Kao i izbornik Southgate, Delph je također naglasio kako je Engleska napravila veliki skok u odnosu na situaciju u kojoj se momčad nalazila prije godinu dana. Nakon polufinala na Svjetskom prvenstvu, Englezi su sada ušli i u samu završnicu Lige nacija.

"Odličan je osjećao i slavlje je počelo. Napravili smo veliki pomak u posljednjih 12 mjeseci. Igrali smo jako dobro i uspjeli smo pobijediti Hrvatsku koja je odlična momčad. U prvom dijelu smo bili odlični i trebali smo tada sve riješiti. Mi smo mlada momčad, ali vrlo iskusna u glavama i kada su prilike došle uspjeli smo ih iskoristiti. Drago nam je da smo uspjeli proći u polufinale i učiniti ponovno naciju ponosnom", rekao je za SkySports engleski veznjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!