Košarka

Durant: "Jako mi se sviđa Dončić, nosit će Dallas u budućnosti"

Branimir Korać • nedjelja, 18.11.2018.
Durant: "Jako mi se sviđa Dončić, nosit će Dallas u budućnosti"
Foto: EPA

Golden State Warriorsi poraženi su u Dallasu od Mavericksa, sjajnu utakmicu odigrao je Luka Dončić koji je nakon susreta s pravom doživio pohvale sa svih strana. Jedan od onih koji ga je hvalio je i Kevin Durant...

S upisanih 24 poena i devet skokova te odličnom igrom tijekom cijelog susreta, Luka Dončić predvodio je Dallas. Njegove sjajne igre od dolaska u ligu nisu ostale neprimijećene niti kod onih najvećih, već ga je ishvalio LeBron James, a sada je to učinio i Kevin Durant.

"Jako mi se sviđa. Vrlo je vješt, vidi se da je već igrao profesionalnu košarku i Dallas je dobio sjajnog igrača koji će voditi ovu franšizu u budućnost. On i Dennis Smith jako dobro funkcioniraju zajedno", istaknuo je Durant.

Dončić je, naravno, bio vrlo sretan nakon pobjede 112:109, ovo je bila prva pobjeda Dallasa protiv Warriorsa još od 2015. godine, a Warriorsi su slavili u 17 od posljednjih 18 međusobnih utakmica.

"Samo želim reći da je ovo bila fantastična utakmica, odradili smo sjajan posao. Oni su NBA prvaci i bilo je jako teško. Jako mi se sviđa naša momčad", dodaje Dončić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!