Ostali sportovi

Nada traži isklupljenje i nakon dva poraza dočekuje Sinj

Sportnet, Branimir Korać • petak, 23.11.2018.
Nada traži isklupljenje i nakon dva poraza dočekuje Sinj

Hrvatski prvak rijetko doživljava poraze, a nakon čak dva zaredom, u goste mu u osmom kolu Prvenstva Hrvatske dolaze motivirani susjedi iz Sinja.

Nada je prvo tijesno izgubila od slovenskog prvaka Ljubljane, nakon čega se isti rasplet dogodio i protiv glavnih rivala, zagrebačke Mladosti, no u splitkom taboru vlada pozitivna atmosfera, a prekid neuspješnog niza ne dovodi se u pitanje. Unatoč negativnim rezultatima, Nada je uvijek Nada te su Sinjani s druge strane dosta oprezni, no kapetan Marko Grčić nakon remija s Ljubljanom ipak se nada i povijesnoj pobjedi na Starom placu: “Dolazimo bez nekoliko ključnih igrača, no kako nam je protivnik poljuljan porazima, dati ćemo sve od sebe i pokušati ostvariti pozitivan rezultat koji nas ostavlja u utrci za finale Prvenstva Hrvatske.”

Na ljestvici neproširenog prvenstva trenutno je vodeća Mladost s 16 bodova, čime u slučaju ostanka na prvom mjestu u finalu dobiva prednost domaćeg terena, zatim slijedi Nada s bodom manje, a s trećeg mjesta i s 9 bodova, u utrci je još uvijek i Sinj koji će do kraja pokušati prestići jednu od vodećih momčadi i izboriti završnicu.

Utakmice je na rasporedu sutra u 14 sati, a istog dana u isto vrijeme, u susretu proširenog prvenstva, posljednje plasirani Zagreb putuje u goste vodećoj Ljubljani. Dan kasnije, u Splitu će se u 13 sati održati završnica U16 Kupa Hrvatske, na kojoj će nastupiti Nada, Zagreb i Mladost.

Foto: Berislav Rožman

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!