Zimski sportovi

Medveščak nastavio nizati poraze, zaostatak za ostatkom lige sve više raste

Branimir Korać • nedjelja, 02.12.2018.
Medveščak nastavio nizati poraze, zaostatak za ostatkom lige sve više raste
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka upisali su novi poraz u EBEL-u, ovaj put u gostima kod Dornbirna koji je bio bolji sa 6:4. Zaostatak za ostatkom društva u EBEL-u je sve veći i prvi susjed na ljestvici bježi ogromnih 11 bodova...

Četvrti uzastopni poraz upisali su hokejaši Medveščaka, ovaj put on je stigao u gostima kod Dornbirna. Niti Dornbirn nema neku sezonu iz snova, ali u zadnje vrijeme počeo je pobjeđivati i polako se diže na ljestvici što se ne može reći i za Medvjede koji su ukopani na predzadnjoj poziciji.

Kod Dornbirna bilo je puno uspona i padova, a s tog roller coastera domaćin je izašao živ dok su Medvjedi potpuno potonuli.

Krenulo je s dva brza gola Dornbirna koji su već u sedmoj minuti vodili 2:0 golovima Reida i Parksa da bi u razmaku od dvije i pol minute Medveščak uspio postići tri pogotka i napraviti preokret. Dva puta poentirao je Sebastien Sylvestre i jednom Bjorn Svensson, no prva dionica ipak je završila s neodlučenih 3:3 golom O'Donnella.

Druga trećina pripala je domaćinu koji golovima O'Donnella i Duponta bježe na 5:3 da bi Sylvestre kompletirao hat-trick na startu treće dionice i tako vratio nadu Medveščaku. Međutim do kraja susreta Medvjedi nisu uspjeli doći do poravnanja, u završnici su primili još jedan pogodak i s porazom 6:4 napuštaju Dornbirn.

Na ljestvici su tako čvrsto predzadnji sa samo 20 bodova, primjera radi Fehervar koji je odmah iznad njih ima 31, a šestoplasirani Bolzano koji je na poziciji za play-off ima čak 42 boda. Iza Medvjeda je samo skromni Villach s četiri boda manje.

Sljedeće gostovanje Medveščak ima kod Vienna Capitalsa, trećeoplasirane momčadi lige.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!