Nogomet

Zekić: "Nije nam se bilo lako obraniti do kraja"

Petar Jenjić • srijeda, 05.12.2018.
Zekić: "Nije nam se bilo lako obraniti do kraja"
Foto: FaH

Komentar na utakmicu dao je trener Osijeka Zoran Zekić koji je poželio sreću Hajduku u nastavku sezone te se osvrnuo na tešku polusezonu koja je iza momčadi i koju se nada završiti uspješno...

U vrlo važnoj utakmici polusezone nogometaši Osijeka svladali su Hajduk s 2:1 te prošli u polufinale Kupa. Svoje prve dojmove nakon utakmice dao je i trener Zoran Zekić koji je kazao kako je bilo teško u drugom poluvremenu, ali su se ipak uspjeli obraniti.

"Poveli smo s 2:0, ali nismo uspjeli završiti utakmicu bez primljenog pogotka. Primili smo taj gol u drugom poluvremenu i nije nam se bilo lako obraniti do kraja. Čestitao bih treneru Hajduka na dobroj utakmici, njemu i splitskom klubu želim svu sreću u nastavku sezone."

Osječani su osigurali svoje polufinale gdje su se pridružili Interu i Rijeci. Međutim, ambicije još nisu ostvarene.

"Teško je, teška je sezona iza nas. Dosta smo bolesni i imali smo puno ozljeda. Idemo dobiti još ovih nekoliko utakmica do polusezone i izvući što veći broj bodova, a onda na zasluženi odmor. Sve ambicije nisu zadovoljene jer nije još kraj sezone, o tome je prerano pričati. Treba nam snage, karaktera i malo odmora. Nadam se i pojačanjima u siječnju pa da možemo spremno dočekati nastavak sezone", dodao je Zekić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!