Rukomet

Ivan Pešić: "Vjerujem u našu reprezentaciju, uvijek smo u vrhu i moramo si postaviti visoke ciljeve"

Sportnet, Branimir Korać • ponedjeljak, 31.12.2018.
Ivan Pešić: "Vjerujem u našu reprezentaciju, uvijek smo u vrhu i moramo si postaviti visoke ciljeve"

Ivan Pešić neće vidjeti Svjetsko prvenstvo. U Meškovu brani odlično, međutim Lino Červar ukazao je priliku nekim drugim imenima...

Ovog je Božića hrvatski rukometni vratar Ivan Pešić mogao bez stresa vrijeme provoditi sa svojom obitelji. Lino Červar ove ga godine nije uvrstio na popis za Svjetsko prvenstvo pa mu se te brige nisu motale po glavi. Razočaranja nema, no "gušt" će izostati.

"Za reprezentaciju je uvijek poseban gušt igrati, ali nisam razočaran. Imam i nekih zdravstvenih problema uz sve to", rekao nam je Ivan.

Pešić svoj kruh zarađuje u bjeloruskom rukometnom klubu Meškov Brest, gdje ima status zvijezde. Peta mu je ovo godina na poprilično dalekom istoku, a odbio je i ponude puno jačih i većih rukometnih klubova.

"Igram već dugo gore jer branim dosta. Nekad i previše. Ljudi me cijene i dok je tako ostat ću gore. Imao sam i dosta drugih ponuda, ali odlučio sam ostati i probati napraviti iskorak prema naprijed u Ligi prvaka. Ako ne uspijem u tome, mozda i dođe do neke promjene, ali zasad sam sretan gore i ne želim mijenjati klub", kaže Pešić.

Pročitajte više na Vijesti.hr.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!