Rukomet

Velika pobjeda Podravke u Danskoj za stopostotan učinak u EHF kupu

Branimir Korać • nedjelja, 13.01.2019.
Velika pobjeda Podravke u Danskoj za stopostotan učinak u EHF kupu
Foto: FaH

Dok je rukometni svijet zaokupljen Svjetskim prvenstvom u Njemačkoj i Danskoj, rukometašice nastavljaju s nastupima u EHF kupu, a Podravka je upisala i drugu pobjedu...

Podravka je napravila sjajan posao u Danskoj gdje je gostovala kod Nykobinga i upisala i drugu pobjedu u EHF kupu. Podravkašice su bile bolje s 28:24 i tako zasjele na vrh skupine.

Podravka je jedina u skupini upisala dvije pobjede, nakon što je svladala Beru Beru u Koprivnici u prvom kolu, sada je slavila i u Danskoj kod Nykobinga koji je na startu poražen u gostima kod Craiove s nevjerojatnih 18:12.

U Danskoj se Podravka počela odvajati u zadnjih deset minuta prvog dijela te je na odmor odnijela vodstvo 13:10. U istom ritmu nastavila je i u drugom poluvremenu, realizirala je svoja prva tri napada te pobjegla na 16:10 i stavila domaću ekipu u velike probleme.

Rutinski su gošće odradile posao u nastavku susreta, samo jednom Nykobing je došao na dva gola minusa, ali Debelić, Risović i Milošević odvele su Podravku do 22:17 i više nije bilo prijetnje.

Prvo ime susreta bila je Ana Debelić koja je predvodila strijelce s osam postignutih golova, a u domaćem sastavu pet golova postigla je Laerke Nolsoe Pedersen.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Komandant Mark13.01.2019. u 22:58
    samo da ne završi kao i LP.. i tamo su startale sa pobjedom i remijem (izgubljenom pobjedom u zadnjim sekundama)
    Komandant Mark