Košarka

Predrag Šarić: "Dario je zatražio trade, ali ga novi trener nikako ne pušta"

Branimir Korać • srijeda, 06.02.2019.
Predrag Šarić: "Dario je zatražio trade, ali ga novi trener nikako ne pušta"
Foto: EPA

Dario Šarić nije briljirao u dresu Minnesote od dolaska, bilo je očito kako mu nije sjeo trade s Philadelphijom i novi klub, a njegov otac Predrag potvrdio je kako je zatražio razmjenu i odlazak iz Minneapolisa...

U Philadelphiji je igrao u odličnom sustavu i dobroj momčadi, imao je važnu ulogu, a prelaskom u Minnesotu sve se promijenilo. Dario Šarić izgledao je sve lošije i tek noćas je nakon dugo vremena pokazao više i odigrao utakmicu kakva se od njega očekuje.

U razgovoru za 24sata njegov otac Predrag potvrđuje kako je Dario zatražio čak i razmjenu, ali Timberwolvesi ga ne žele pustiti.

"Istina je da su Dario i njegov zastupnik zatražili trade, čak se pojavila i informacija da Minnesota za njega traži jednog igrača i pick prve runde drafta, no čini se da od svega na koncu neće biti ništa jer ga novi trener nikako ne želi pustiti. U Sixersima je bio zadovoljan, igrao je, imali su i rezultate, rasli, a u Wolvesima.... Jednostavno, nije mu legao taj trade, nije dobio pravu priliku, a i ovo malo što igra, nije na njegovom nivou" ističe otac za 24sata.

Predrag Šarić dodaje i da Timberwolvesi ne igraju momčadsku košarku što Dariju stvara dodatni problem.

"Dok se namire Rose, Wiggins, Teague, Covington, Gibson... ostaju mrvice, Dario ne može doći do lopte, a to ga dodatno čini nervoznim, pa i ono što bi objektivno mogao pogoditi ili napraviti, više ne uspijeva. Uvijek sam kritičan prema njemu, najprije gledam gdje on griješi i što može popraviti, ali ovo je jednostavno situacija u kojoj ne može puno više. Ovo je momčad bez glave i repa, previše je individualaca koji vuku svako na svoju stranu, a Dario nije navikao na takvu košarku. Daleko od toga da momčad nema kvalitetu, ali previše je tu nelogičnosti da bi rezultat bio bolji. Po meni, da ih je malo dovesti u red, oni imaju momčad za doigravanje, ali previše svatko vuče na svoju stranu, a meni se to ne sviđa. Započnem gledati utakmicu, i nakon 15-20 minuta odustanem, ne da mi se gledati jer to nije to."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!