Košarka

Knicksi u Clevelandu potvrdili status najgore momčadi lige, Hezonja opet u petorci

Branimir Korać • utorak, 12.02.2019.
Knicksi u Clevelandu potvrdili status najgore momčadi lige, Hezonja opet u petorci
Foto: EPA

Ova momčad New York Knicksa ima predispozicije porušiti gubitničke nizove. Novi poraz stigao je u gostima kod Cleveland Cavaliersa što im je čak 17. uzastopni poraz...

New York Knicksi upisali su 17. poraz zaredom i izjednačili rekord franšize po broju poraza u nizu u jednoj sezoni. Ovo im je čak 25. poraz u zadnjih 26 utakmica i 30. u zadnjih 32 utakmice. Momčad je jednostavno od početka tako slagana da je samo čudo igralo ulogu u stvaranju nekog boljeg omjera.

No, hvataju Knicksi novi rekord, naime nije to apsolutni rekord franšize i morat će se još malo opustiti da bi dostigli niz od čak 20 utakmica koliko je New York imao 1985. godine, ali na kraju jedne i početku druge sezone.

Novi poraz stigao je u Clevelandu kod Cavaliersa koji su slavili sa 107:104 i tako pobjegli Knicksima na dvije pobjede prednosti. Uoči susreta u New Yorku su izričito negirali kako je riječ o tankiranju za što bolje pozicije na draftu, nisu trebali jer je ova momčad jednostavno loša što se potvrdilo i u Ohiju.

Mario Hezonja krenuo je u startnoj petorci i odradio 16 minuta, ali nije se istaknuo te je upisao pet poena (1/6 za dva, 1/2 za tri) uz pet skokova. Nije se istaknuo učinkom, ali zato je monstruoznim zakucavanjem preko Chrissa. Na drugoj strani nije bilo ozlijeđenog Ante Žižića koji je i bio pod upitnikom za nastup.

Zato je kod Cavsa nastupio Kevin Love sa značajnijom minutažom, u prošlom susretu dobio je šest minuta, a ovaj put ipak 16 uz dobar učinak od 14 poena i devet skokova. Collin Sexton dodao je 20 poena, a po 15 su dodali Larry Nance (16 skokova) i Jordan Clarkson (šest skokova).

Kod Knicksa Kadeem Allen odigrao je utakmicu karijere i ubacio 25 poena uz šest asistencija. Kevin Knox završio je s 13 poena i šest skokova, a DeAndre Jordan s 12 poena i deset skokova.

NBA:
Cleveland Cavaliers - New York Knicks 107:104

Slika 1 od 1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!