Nogomet

Kroos: "Ajax je bio bolji i u prvoj utakmici, zaslužio je četvrtfinale"

Mihaela Bradovski • srijeda, 06.03.2019.
Kroos: "Ajax je bio bolji i u prvoj utakmici, zaslužio je četvrtfinale"
Foto: EPA

Real Madrid oprostio se od nastupa u Ligi prvaka teškim porazom na Santiago Bernabeuu od Ajaxa 1:4. Madriđani su odigrali vrlo lošu utakmicu i zasluženo su ispali od protivnika koji je bio bolji, priznao je Toni Kroos...

Upravo Toni Kroos jedan je od najkritiziranijih igrača Reala. Kroos je daleko od prave forme, a smatra kako je jedan od glavnih razloga posljednjih posrtaja onaj poraz od Barcelone u Kupu kralja gdje je Real nezasluženo izgubio.

"Nismo dosegli svoju najvišu razinu i prvi ću to priznati. Igrali smo dobro u Kupu kralja, ali teško je nakon što izgubiš svejedno s 0:3", ističe Kroos.

Kroos ne vidi problem u ovakvoj sezone, više je iznenađen svim uspjesima Reala u Ligi prvaka zadnje tri sezone.

"Normalno je imati lošiju sezonu, ali nije normalno ono što smo uspjeli napraviti prošle tri godine. No isto tako i prošle sezone imali smo loše razdoblje kao i što smo ove sezone imali dobrih utakmica."

Ajax je bio bolji i zasluženo je prošao dalje.

"Razočarani smo, ali Ajax je bio bolji. Bio je bolji i u prvoj utakmici. Teško je, ali moramo prihvatiti činjenicu da je zaslužio nastup u četvrtfinalu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!