Tenis

Ivo Karlović nadigrao i izbacio Bornu Ćorića u Indian Wellsu

Branimir Korać • nedjelja, 10.03.2019.
Ivo Karlović nadigrao i izbacio Bornu Ćorića u Indian Wellsu
Foto: EPA

Ivo Karlović održao je lekciju Borni Ćoriću i svladao ga u drugom kolu turnira u Indian Wellsu. Karlović je slavio u dva seta i zako izborio treće kolo...

Možda je Ivo Karlović bio u seriji od četiri uzastopna poraza, ali to ne znači i da je bio u krizi. Igrao je on na razini kao na početku sezone, ali tamo su lopta-dvije otišle na njegovu stranu, a u posljednjim mečevima na protivničku.

Pokazao je kako ove sezone igra dobar tenis i protiv Borne Ćorića koji je igrao nedavno u Dubaiju u polufinalu, ali ovdje je naišao na raspoloženijeg protivnika.

Ćorić se u prvom setu susretao s break loptama u drugom i šestom gemu, uspio ih je spasiti, ali kod vodstva Karlovića 5:4, Ćorić mu je dopustio odlazak na 0:40 i Ivo uzima set sa 6:4.

Odmah na početku drugog seta Ćorić je došao do svoje jedine break lopte u meču i odmah oduzeo Karloviću servis. No odmah je prokockao tu prednost i Karlović ekspresno vraća izgubljeni servis.

Do kraja seta obojica su bili uvjerljivi na svom servisu i odluka je pala u 13. igri. Tamo je Karlović brzo pobjegao na 5:1 i rutinski priveo meč kraju.

Imao je 70 posto ubačaja prvog servisa i 20 aseva te sada čeka boljeg iz meča između Basilašvilija i Gunneswarana.

Indian Wells, drugo kolo:
Ivo Karlović (Hrvatska) - Borna Ćorić (Hrvatska, 11) 6:4, 7:6(2).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Šojka Rugalica 10.03.2019. u 09:40
    E moj Čoriću, ja bi se zamislio malo da izgubim od 40-to godišnjaka, uz dužno poštovanje Karlovicu u tim godinama nebi ti smio uzeti više od 2-3 gamea u cijelom mecu.
    Šojka Rugalica