Rukomet

Stepančić prvi strijelac PSG-a, Ivryju nije pomogla niti sjajna partija Šunjića

Branimir Korać • subota, 16.03.2019.
Stepančić prvi strijelac PSG-a, Ivryju nije pomogla niti sjajna partija Šunjića
Foto: Pixsell

PSG i Montpellier odlkučit će o osvajaču Liga kupa. Obje momčadi opravdale su ulogu favorita u polufinalnim dvobojima u Le Mansu te će odlučiti o osvajaču trofeja...

Rukometaši PSG-a izborili su nastup u finalu Liga kupa pobjedom protiv Ivryja 27:22. Na završnom turniru u Le Mansu pitanje pobjednika riješili su u prvom poluvremenu koje je otišlo na stranu Parižana s 15:7. U drugom dijelu Ivry je smanjio zaostatak, 20 minuta prije kraja bio je na minus četiri, ali bliže nije došao.

Kod tih 19:15 za PSG isključen je na dvije minute Michal Kopčo i PSG je golovima Remilija i Luke Karabatića otišao na šest razlike, tko zna, da nije bilo tog isključenja, možda bi Ivry još više smanjio zaostatak.

Kod PSG-a po četiri gola postigli su Luka Stepančić, Sander Sagosen i Nedim Remili, a kod Ivryja Mate Šunjić imao je čak 15 obrana dok su po pet golova zabili Morten Vium i Johan Boisedu.

U drugom polufinalu Montpellier je imao teži posao protiv St. Raphaela i slavio je s 25:23. U završnici prvog dijela St. Raphael je imao i 11:9, na odmor se otišlo s 11:11 da bi u drugom dijelu Montpellier stvorio razliku i više nije dozvolio protivniku da mu stvori probleme.

Vincent Gerard skupio je 11 obrana, a šest golova zabio je Melvyn Richardson. Kod poraženih Mihai Popescu imao je 12 obrana, šest golova zabio je Adrien Dipanda, a pet Alexandru Simicu.

Liga kup, polufinale:
Ivry - PSG 22:27
Montpellier - St. Raphael 25:23

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!