Ostali sportovi

Wilder o borbi s Joshuom: "Četiri mjeseca pregovora, a znali su da ne žele borbu"

Mihaela Bradovski • srijeda, 20.03.2019.
Wilder o borbi s Joshuom: "Četiri mjeseca pregovora, a znali su da ne žele borbu"
Foto: EPA

Kada će se održati dugo očekivana borba između Deontayja Wildera i Anthonyja Joshue, nije poznato, a Wilder ponovno poručuje da je spreman...

Deontay Wilder će 18. svibnja imati borbu protiv Dominica Breazealea, a Anthony Joshua 1. lipnja protiv Jarrella Millera. Sve su to "usputne" borbe dok svijet čeka okršaj Wildera i Joshue. Wilder poručuje kako jedva čeka tu borbu i još jednom optužuje Joshuin tim za opstrukciju dogovora.

"Četiri mjeseca pregovora, a znali su da ne žele borbu. Ne znam što još mogu učiniti. Pokušao sam i pokušavat ću potvrđivati da sam najbolji, davat ću ljudima borbe koje žele vidjeti, ali i protivnici moraju surađivati s mojim timom također."

"Borci imaju izbora i mogu birati kada i s kim će se boriti. Ja sam taj koji vas može nokautirati u svakom trenutku, u svakoj rundi, svakoj minuti i svakoj sekundi."

Joshuin promotor Eddie Hearn prošli tjedan potvrdio je da odnosi timova obojice boksača nisu najbolji.

"Odnosi između timova nisu idealni, ali vjerujem da postoji mogućnost ulaska neutralne strane koja može pomoći u održavanju te borbe i dogovoru. Dugačak put je pred nama, ali vjerujem da postoji strategija koja nas može dovesti do ove borbe."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!