Nogomet

Henderson razočarao Savića: "Radije igram u ovoj reprezentaciji nego s nekim arogantnim Englezima"

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.03.2019.
Henderson razočarao Savića: "Radije igram u ovoj reprezentaciji nego s nekim arogantnim Englezima"
Foto: EPA

Engleska je u Podgorici pregazila Crnu Goru s čak 5:1, a nakon susreta Stefan Savić, odlični stoper Crne Gore, požalio se na ponašanje engleskih reprezentativaca...

Crna Gora je pod istragom zbog rasizma, UEFA je otvorila istragu ekspresno i definitivno očekuje visoka kazna Crnogorski nogometni savez.

Nisu samo Englezi bili razočarani ponašanjem za vrijeme susreta, isto vrijedi i za Crnogorce koje su razočarali engleski reprezentativci.

"Svi znamo da su oni puno veći od nas, ali ponekad se osjećam jako loše što se bavim istim sportom kao neki drugi igrači. Jordan Henderson je primjerice nakon jednog normalnog starta sarkastično dobacio mom suigraču kako će mu dati dres nakon utakmice. To je bilo ružno i bez imalo respekta, rekao sam mu da je dovoljno dobar da se ne mora tako ponašati. Mi smo ponosni i radije igram u momčadi koja primi pet golova nego s nekim arogantnim igračima iz Engleske", rekao je Stefan Savić, a prenosi Goal.

Savić je jednu sezonu čak i proveo u Engleskoj u dresu Manchester Cityja, no vrlo brzo preselio je u Fiorentinu otkud je 2015. godine prešao u Atletico.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!