Vodeni sportovi

Tucak: "S nekoliko postignutih golova i obrana se stabilizirala, mislim da smo odigrali odličnu utakmicu"

Sportnet, Petar Jenjić • nedjelja, 07.04.2019.
Tucak: "S nekoliko postignutih golova i obrana se stabilizirala, mislim da smo odigrali odličnu utakmicu"
Foto: FaH

Hrvatski izbornik Ivica Tucak uputio je čestitke Španjolskoj na fer i fantastičnoj borbi te istaknuo kako je primarni cilj Hrvatske osvajanje zlatne medalje...

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izborila je pobjedu drugog dana Europa kupa. Nakon napete i izjednačene utakmice, sjajne Barakude slavile su nad Španjolskom rezultatom 12:9 te ih u nedjelju od 20.15 sati očekuje finale s Mađarskom.

Utakmicu je prokomentirao i izbornik Ivica Tucak koji je istaknuo kako su Španjolci bili zahtjevan protivnik te da su se tek nakon nekoliko postignutih golova uspjeli stabilizirati.

"Izuzetno teška, naporna i zahtjevna utakmica. Nismo ušli onako kako treba, curile su nam kontre na početku. Marko nas je na golu u tom trenutku spašavao. Nismo imali potrebnu koncentraciju kako smo ranije dogovorili, a to je kontrola i gubljenje lopte u napadu. No, s nekoliko postignutih golova i obrana se stabilizirala. Mislim da smo odigrali jednu odličnu utakmicu i ne preostaje mi ništa drugo osim uputiti čestitke i Španjolcima na jednoj zaista fer i fantastičnoj borbi."

Sada slijedi finale protiv Mađarske.

"Ovom pobjedom ostvarili smo jedan od ciljeva, a to je plasman na završnicu Svjetske lige u Beogradu. Međutim, naš glavni cilj ovdje je zlato i sutra s Mađarima idemo na pobjedu", dodao je Tucak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!