Nogomet

Kutak za kladioničare: Golova bi trebalo biti u Amsterdamu, Thunder mora do pobjede kod vodeće momčadi lige

Branimir Korać • srijeda, 10.04.2019.
Kutak za kladioničare: Golova bi trebalo biti u Amsterdamu, Thunder mora do pobjede kod vodeće momčadi lige
Foto: EPA

Posljednji je dan regularnog dijela sezone u NBA ligi, a osim toga očekuju nas uzbuđenja i u Ligi prvaka nogometaša kao i na ATP Touru...

Ajax - Juventus

Ajax i Juventus sastaju se u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a očekuje se otvoren dvoboj u kojem se očekuju golovi. I sam Massimiliano Allegri izjavio je kako je jako teško očekivati u ovom dvoboju da neće biti golova, Juventus će sigurno ići po taj gol u gostima koji mu daje prednost, a Ajax je protiv svih protivnika na svom travnjaku bio izuzetno opasan. Real Madrid najbolje je spoznao koliko je Ajax težak i neugodan protivnik, u Amsterdamu ga je u jednom dijelu utakmice pritisnuo kao nitko ove sezone, a svi znamo što mu je napravio u Madridu i kako ga je uništio brzom tranzicijom. S druge strane Juventusu se vraća Cristiano Ronaldo, a kada je Ronaldo na travnjaku, gol je uvijek u zraku. Očekujemo vrlo zanimljiv dvoboj u kojem golovi ne bi trebali izostati.

Prognoza: Obje momčadi daju gol

Koeficijenti (Supersport): Jedna ili obje momčadi ne daju gol 1.80, obje momčadi daju gol 2.00

Milwaukee Bucks - Oklahoma City Thunder

Milwaukee Bucksi osigurali su prvo mjesto u ligi u regularnom dijelu sezone i za njih ova utakmica nema nikakav značaj. S druge strane Thunder još uvijek igra za što viši status nositelja, ovo mu je puno važniji dvoboj jer s pobjedom osigurava šesto mjesto. Poraz ga može baciti čak na osmo mjesto što mu donosi u prvoj rundi doigravanja Golden State Warriorse. Postoje snažne naznake da bi Bucksi mogli odmarati sve svoje ključne igrače i držati ih spremne za početak doigravanja. S druge strane Thunder nema nikakvog razloga za odmaranje jer je ipak bolji izbor završiti šesti i ići na Blazerse, Rocketse ili Nuggetse nego završiti osmi i boriti se s aktualnim prvacima. U takvoj situaciji Oklahoma City Thunder je favorit i trebao bi do pobjede u ovom susretu i onda čekati rasplet i protivnika u doigravanju. Bucksima je svejedno, a najmanje što bi im trebalo je nekakva ozljeda u utakmici koja im baš ništa ne donosi.

Prognoza: Pobjeda Oklahoma City Thundera

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Milwaukeeja 2.40, neriješeno 14.0, pobjeda Oklahoma Cityja 1.60

Gilles Simon - Guido Andreozzi

Gilles Simon ove godine ne briljira, ali u Marrakechu u osmini finala bit će favorit protiv Guida Andreozzija. Argentinac inače na zemljanoj podlozi igra dobro, ali ove godine daleko je od tih svojih boljih izdanja. Gubio je u Urugvaju od Ekvadorca Gomeza, u Cordobi od Jaumea Munara, Buenos Airesu od Aljaža Bedenea te Riju od Huga Delliena. Imao je šest uzastopnih poraza na zemlji i tek u Marrakechu protiv Alberta Ramosa prekinuo je taj niz. Niti Simon se ne može pohvaliti nekim bajnim rezultatima, ali je bez dvojbe kvalitetniji igrač. Ovo su mu prvi nastupi na zemlji ove sezone, krenuo je pobjedom protiv Kovalika i očekuje se novo slavlje protiv Andreozzija.

Prognoza: Pobjeda Simona

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Simona 1.60, pobjeda Andreozzija 2.10

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!