Vodeni sportovi

Braća Sinković do srebrne medalje u dvojcu bez kormilara

Sportnet • nedjelja, 12.05.2019.
Braća Sinković do srebrne medalje u dvojcu bez kormilara

Na prvom Svjetskom kupu koji se ovog vikenda održavao u bugarskom Plovdivu, braća Sinković zauzela su drugo mjesto u disciplini dvojac bez kormilara...

Braću Sinković pobijedila je srpska posada Martin Mačković i Miloš Vasić s rezultatom 6:34.05, dok su treće mjesto zauzeli Španjolci Jaime Canalejo Pazos i Javier Garcia Ordonez s rezultatom 6:37.50.

“Nakon kvalifikacijske utrke znali smo da su Srbi brzi i da će biti teška utrka, ali mislili smo da ih možemo pobijediti. Planirali smo jaki start da ih dobijemo u prvih 500 metara, a zatim držati tempo kroz tisuću, međutim bili su brži. Čestitke Srbima, ovo je bila stvarno impresivna utrka", rekao je Valent Sinković.

"Zadnje tri godine smo se već pomalo naviknuli i da srebro osvajamo. Odveslali smo utrku koliko smo mogli u ovom trenutku, ali nažalost nije bilo dovoljno. Imamo cijelu sezonu ispred sebe, Europsko prvenstvo je za tri tjedna i idemo tamo pokušati pobijediti", dodao je Martin Sinković.

Iduće natjecanje i još jedan veliki izazov za Braću Sinković je Europsko prvenstvo koje će se održati u švicarskom Luzernu, od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!