Tenis

Federer nakon pobjede protiv Ćorića: "Pružio sam mu priliku za pobjedu, ali nije je iskoristio"

Branimir Korać • petak, 17.05.2019.
Federer nakon pobjede protiv Ćorića: "Pružio sam mu priliku za pobjedu, ali nije je iskoristio"
Foto: EPA

Borna Ćorić upisao je nesretan poraz u osmini finala turnira u Rimu gdje je imao Rogera Federera na koljenima, dvije meč lopte u tie-breaku, ali nije dovršio posao...

Konačnih 2:6, 6:4, 7:6(7) pokazuje koliko je Roger Federer imao problema s Bornom Ćorićem. Jedino u drugom setu bio je u prednosti, ali u ostatku meča nije zaprijetio Ćorićevom servisu dok je Borna povremeno dobivao prilike.

Federer je nakon meča bio zadovoljan pobjedom, ali je bio svjestan da je pružio priliku Ćoriću koji je nije ipak iskoristio.

"Prvi set bio je jako težak, posebno za mene, jako sam se mučio da uopće vidim lopticu, bilo je puno sjene na terenu, a Borna je vrlo čvrst igrač. Nisam mogao pogoditi winnere, ali trudio sam se igrati na način da ne izgubim. Pružio sam mu priliku za pobjedu, nije je iskoristio pa sam zato ja slavio."

Švicarac je priznao kako je imao i sreće u ovom meču.

"Bilo je jako tijesno, imao sam sreće kao što sam imao protiv Monfilsa u Madridu. Lijepo je ponekad imati pomoć sreće. Izgubio sam puno mečeva koje sam mogao dobiti stoga je lijepo ovako pobjeđivati. Atmosfera je bila fantastična, navijači su bili ludi. To je upravo onakva atmosfera u kakvoj želite igrati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!