Nogomet

Pochettino: "Krenuli smo s 0:1 od početka i nije bilo lako jer smo morali mijenjati planove i način igre"

Jan Šneler • nedjelja, 02.06.2019.
Pochettino: "Krenuli smo s 0:1 od početka i nije bilo lako jer smo morali mijenjati planove i način igre"
Foto: EPA

Iako njegova momčad nije pružila partiju za pamćenje, trener Tottenhama Mauricio Pochettino ne može biti nezadovoljan jer je Tottenham odigrao vrlo pošteno svih 90 minuta današnjeg finala Lige prvaka...

Kada u sezoni u kojoj ne dovedete niti jednog igrača, ne potrošite niti centa i imate dobar dio godine problema s ozljedama glavnih igrača, uspijete doći do finala Lige prvaka, teško možete godinu nazvati neuspješnom. Igrači Tottenhama sada su utučeni i nesretni, ali mogu biti ponosni na odrađenu sezonu u europskom natjecanju.

Trener Spursa Mauricio Pochettino istaknuo je kako je ponosan na svoju momčad koja je imala dosta sreće u ranijim susretima, ali danas ona nije bila na njihovoj strani. Također, veliku ulogu iskustvu ili manjku istog Pochettino pridaje konačnom rezultatu.

"Ponosan sam na naš trud i način kako smo se borili. Nismo imali sreće. Primili smo gol iz jedanaesterca, ali smo se borili i nastavili bolje igrati u drugom dijelu. Krenuli smo s 0:1 već od početka i nije bilo lako jer smo morali mijenjati planove i način igre. Ipak, mislim da možemo biti optimistični. Presretan sam što vodim ovu grupu igrača. Moramo se nastaviti truditi, vjerovati i napredovati kako bi se ovo ponovilo što prije. Također, sve čestitke na trofeju upućujem Liverpoolu", rekao je trener Tottenhama za BT Sport.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!