Vodeni sportovi

Sandro Sukno pojačao stožer vaterpolske reprezentacije

Branimir Korać • srijeda, 05.06.2019.
Sandro Sukno pojačao stožer vaterpolske reprezentacije
Foto: Pixsell

Sandro Sukno morao je završiti igračku karijeru, ali ostaje u vaterpolu. Potvrđeno je kako će biti jedan od pomoćnika izbornika Ivice Tucka...

Lijep potez Hrvatskog vaterpolskog saveza i izbornika Ivice Tucka. Sandro Sukno zbog bolesti je morao završiti karijeru, a odmah mu je ponuđeno mjesto u stožeru reprezentacije što je i prihvatio.

Sukno će tako biti jedan od pomoćnika izbornika Tucka koji pozdravlja takvu odluku i smatra da će od jednog od najboljih vaterpolista svijeta u novije dobar imati veliku pomoć.

"U svom stožeru imam vrhunske stručnjake, ali i prijatelje. Sandru smo odlučili pružiti ruku i od njega želim dodatnu snagu u stožeru. Važno mi je njegovo mišljenje u analizama, do jučer je bio u svlačionici i ima iskustvo i znanje. Sigurno nam neće biti na odmet već samo od pomoći", poručuje Tucak za Sportske novosti.

Sukno će biti u stožeru reprezentacije već za prve sljedeće akcije i to završni turnir Svjetske lige koji je na rasporedu od 18. do 23. lipnja u Beogradu te na Svjetskom prvenstvu u Gwangjuu u drugoj polovici srpnja.

FOTO: Grgo Jelavić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!