Ostali sportovi

Ivana Habazin u američkom Flintu protiv jedne od najvećih boksačkih zvijezda današnjice

Mihaela Bradovski • četvrtak, 13.06.2019.
Ivana Habazin u američkom Flintu protiv jedne od najvećih boksačkih zvijezda današnjice
Foto: Pixsell

Ivana Habazin 17. kolovoza u američkom Flintu bit će pred najvećim izazovom u karijeri. Borit će se za upražnjenu titulu svjetske prvakinje u polusrednjoj kategoriji po WBO federaciji, a protivnica će biti svjetska boksačka zvijezda Claressa Shields...

Bit će to daleko najteži ispit u Ivaninoj dosadašnjoj karijeri, na drugoj strani stajat će boksačica koja je u amaterskoj karijeri osvojila sve što je mogla osvojiti, upisala je samo jedan poraz i to još 2012. godine, a u profesionalnoj karijeri je neporažena i ima same pobjeda.

Ivana Habazin 17. kolovoza u Flintu s Claressom Shields kreće u borbu za upražnjenu titulu WBO prvakinje u polusrednjoj kategoriji, Shields je velika boksačka zvijezda, ali Ivana želi pobjedu.

"Ovo je za mene ostvarenje sna i velika prilika da dokažem kako spadam u svjetsku boksačku elitu. Neću propustiti ovu priliku, u SAD ne dolazim samo nastupiti već pobijediti", poručuje Habazin za fightsite.

Shields trenutno drži WBA, WBC i IBF titule, a i Shields i Habazin imaju priliku postati svjetske prvakinje u tri težinske kategorije.

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!