Vodeni sportovi

Hrvatski vaterpolisti poraženi od Srbije u meču s "milijun" isključenja

Branimir Korać • srijeda, 19.06.2019.
Hrvatski vaterpolisti poraženi od Srbije u meču s "milijun" isključenja
Foto: FaH

Hrvatska je poražena od domaćina Srbije u drugom kolu Super Finala Svjetske lige u Beogradu. U neizvjesnom dvoboju Srbi su odnijeli pobjedu 11:10...

Hrvatska je upisala poraz od Srbije u drugom susretu Svjetske lige u Beogradu, u zanimljivom i dramatičnom dvoboju Srbija je slavila 11:10.

Hrvatskoj je pripao prvi dio utakmice, Srbiji drugi, imali su domaćini visoku prednost uoči završnioce, ali Hrvatska se vratila i došla do poravnanja, međutim u zadnjoj minuti Prlainović je donio Srbiji pobjedu.

Hrvatska je u potpunosti kontrolirala susret sve do sredine treće dionice. Tek tada Srbija je prvi put u susretu povela, napravila veliku seriju i odvojila se.

U završnici treće i početkom četvrte dionice Srbija je napravila seriju 4:0 i povela s 9:6 te se činilo da je tu i prelomila dvoboj te odlučila pobjednika.

No Hrvatska nije odustala. Uz dva gola Jokovića te jedan Garcije uspjela se vratiti na 9:9 i potpuno u igru za pobjedu.

Srbija je još jednom povela preko Stojanovića, minutu i 15 sekundi prije kraja Fatović opet poravnava da bi 56 sekundi pšrije kraja Prlainović zabio za pobjedu.

Maro Joković u hrvatskim redovima zabio je četiri gola, a Hrvatska je susret završila bez čak petorice zbog tri isključenja.

Kod Srbije tri gola zabio je Ognjen Stojanović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!