Ostali sportovi

Toni Filipi odličnim nastupom sredio i Irca te ušao u četvrtfinale Europskih igara

Branimir Korać • nedjelja, 23.06.2019.
Toni Filipi odličnim nastupom sredio i Irca te ušao u četvrtfinale Europskih igara
Foto: FaH

Dvojica hrvatskih boksača nastupili su danas na Europskim igrama u Minsku. Toni Filipi stigao je do nove pobjede, a Erik Pijetraj upisao je poraz...

Toni Filipi stigao je i do druge pobjede u teškoj kategoriji na Europskim igrama u Minsku, nakon što je svladao tijesno Džemala Bošnjaka, u osmini finala svladao je Anthonyja Brownea.

Filipi je odradio sjajan posao i slavio 4-1 odlukom sudaca i to pomalo čudnom odlukom. Naime četvorica sudaca davali su runde Filipiju, a peti sudac iz Australije sve tri runde dao je Ircu. Browneu je rundu dao još jedino Talijan i to prvu, a ostale dvije i on je dao Filipiju.

Bez obzira na Australca koji je očito drugačijim naočalama gledao taj meč, Filipi je dominantno stigao do pobjede i prolaza u četvrtfinale Europskih igara gdje ga čeka Mađar Adam Bence Hamori.

I dok je Filipi nastavio s odličnim nastupima, Erik Pijetraj poražen je već na startu. On je u kategoriji do 64 kilograma boksao protiv Talijana Paola Di Lernije i poražen je s glatkih 5:0 odlukom sudaca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!