Ostali sportovi

Milun nakon ulaska u polufinale: "Nije bio meč kakav sam htio odraditi, ali pobjeda je najvažnija"

Branimir Korać • četvrtak, 27.06.2019.
Milun nakon ulaska u polufinale: "Nije bio meč kakav sam htio odraditi, ali pobjeda je najvažnija"
Foto: FaH

Hrvatski teškaš Marko Milun jedno je od najugodnijih iznenađenja boksačkog turnira. Milun je odradio sjajan meč i u četvrtfinalu gdje je svladao Gruzijca...

Marko Milun u četvrtfinalu boksačkog turnira na Europskim igrama u Minsku s 5:0 je eliminirao Gruzijca Mihaila Baktidzea

"Jako težak meč, bilo ga je teško i gledati. Bilo je i dosta sudara glavom, tu je i pukla arkada. Nije bio meč kakav sam htio odraditi, ali najvažnije je da sam pobijedio i prošao u polufinale. Idemo odraditi posao do kraja", istaknuo je Milun za Sportske novosti nakon meča.

Slijedi mu Ukrajinac Viktor Vikrist.

Spreman sam i za Ukrajinca, malo sam ga gledao, bio je borba prije moje."

Milunov trener Leonardo Pijetraj zadovoljan je kako Marko napreduje i iznosi iznenađujuć posdatak kako mu je ovo tek 28. meč u karijeri.

"Od Filipija se možda i očekivala medalja, ali Marko je praktički početnik. Ovo mu je tek 28. borba u karijeri, a tuče se protiv boraca koji iza sebe imaju 200-300 mečeva. Gruzijac je bio posebno težak, oni što ne mogu boksom čisto, odrade prljavo io ne mislim da to radi namjerno, ali svi koji su s njim izlazili iz ringa bili su razbijene arkade i slično. Marko se snašao iako nema iskustva."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!