Košarka

Dario Šarić dobio novog suigrača, Derrick Rose seli u Pistonse, braća Lopez u istoj momčadi

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.07.2019.
Dario Šarić dobio novog suigrača, Derrick Rose seli u Pistonse, braća Lopez u istoj momčadi
Foto: EPA

Ricky Rubio od sljedeće će sezone nositi dres Phoenix Sunsa, Derrick Rose igrat će za Detroit Pistonse, dok će Thaddeus Young preseliti u Chicago. Nikola Vučević ostat će u Orlando Magicu, dok su New York Knicksi potpisali trojicu igrača...

Nikola Vučević ostaje u Orlando Magicu, a crnogorski košarkaš potpisao je novi ugovor na četiri godine u vrijednosti 100 milijuna dolara. Prošle je sezone bilježio 20.8 poena, 12 skokova i 1.1 blokadu po susretu.

Kako prenosi ESPN, Ricky Rubio kao slobodan je igrač dogovorio sve s Phoenix Sunsima. Španjolski razigravač potpisat će trogodišnji ugovor vrijedan 51 milijun dolara.

Sredinu će promijeniti i Thaddeus Young koji potpisuje s Chicago Bullsima na tri godine za 41 milijun dolara. Prošle sezone za Indiana Pacerse odigrao je 81 utakmicu te bilježio 12.6 poena i 6.5 skokova.

U New York Knickse stigla su trojica igrača. Julius Randle dogovorio je trogodišnji ugovor vrijedan 63 milijuna dolara, Taj Gibson ugovor na dvije sezone vrijedan 20 milijuna dolara, dok u Madison Square Garden stiže i Bobby Portis na dvije sezone i ugovor vrijedan 31 milijun dolara.

Kako prenosi ESPN, novu je momčad pronašao i Derrick Rose koji bi u sljedeće dvije godine trebao nositi dres Detroit Pistonsa. MVP iz 2011. godine potpisat će ugovor vrijedan 15 milijuna dolara.

Brook Lopez dogovorio je produženje ugovora s Milwaukee Bucksima na još četiri sezone u vrijednosti 52 milijuna dolara. Kako prenosi Yahoo Sports, u momčadi će mu se pridružiti brat Robin koji će stići kao slobodan igrač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!