Nogomet

Kutak za kladioničare: Čukarički i Helsinki idu po potvrdu prolaska dalje

Petar Jenjić • utorak, 16.07.2019.
Kutak za kladioničare: Čukarički i Helsinki idu po potvrdu prolaska dalje
Foto: EPA

Pred nama su danas uzvratni susreti u pretkolima Lige prvaka i poneki u Europskoj ligi. Izdvojili smo dvoboj Torshavna i Helsinkija, odnosno Banantsa i Čukaričkog, dok ćemo ponudu zaključiti teniskim mečom iz Bastada između Huga Delliena i Ernestsa Gulbisa...

Banants - Čukarički

Pred nama su i prvi uzvratni susreti prvog pretkola Europske lige. Čukarički danas gostuje kod armenskog Banantsa te brani prednost od 3:0 iz prve utakmice. Iako nije briljirala, srpska momčad pobjedu je osigurala dvama pogocima u završnici susreta, a slično očekujemo i danas. I jednoj i drugoj ekipi to je bila prva službena utakmica ove sezone, a dodajmo kako je današnji domaćin na nizu od sedam utakmica bez pobjede. S druge strane, Čukarički je na nizu od osam utakmica bez poraza, a tako bi se trebalo nastaviti i danas.

Prognoza: pobjeda Čukaričkog

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Banantsa @4.20, remi @3.30, pobjeda Čukaričkog @1.75

Torshavn - HJK Helsinki

U uzvratnoj utakmici pretkola Lige prvaka Helsinki gostuje na Farskim otocima kod prvaka Torshavna. U prvom dvoboju na domaćem terenu slavio je bez većih problema s 3:0, iako je od 31. minute igrao s igračem manje. Danas će finska momčad ići po potvrdu prolaska dalje, a pobjeda ne bi uopće trebala dolaziti u pitanje.

Prognoza: pobjeda Helsinkija

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Torshavna @4.30, remi @3.70, pobjeda Helsinkija @1.75

Hugo Dellien - Ernests Gulbis

Kako ne bi sve bilo u znaku tenisa, ubacili smo i meč prvog kola s ATP turnira u Bastadu gdje će Hugo Dellien igrati protiv Ernestsa Gulbisa koji je u sezoni za zaborav. Od polovice veljače, latvijski tenisač odigrao je 17 mečeva i upisao tek jednu pobjedu. U posljednjih deset mečeva uspio je dobiti samo jedan set. S druge strane, Dellien je osvojio Challenger u Milanu, nakon čega je poražen na startu Wimbledona i Challengera u Braunschweigu. Ipak, teško je očekivati da će baš danas "posrnuti".

Prognoza: manje od 21.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!