Košarka

Dragan Bender ima dogovor s moskovskim CSKA uz opciju povratka u NBA ligu

Branimir Korać • srijeda, 17.07.2019.
Dragan Bender ima dogovor s moskovskim CSKA uz opciju povratka u NBA ligu
Foto: EPA

Dragan Bender prema svemu sudeći vraća se u Europu. Bender je postigao usmeni dogovor s moskovskim CSKA uz mogućnost povratka u NBA ligu...

Nakon što NBA karijera nije išla željenim smjerom, Dragan Bender čini se vraća se u Europu. S 21 godinom, to i nije loš izbor, potrebne su mu konkretnije minute, a kroz Euroligu i VTB ligu u dresu moskovskog CSKA definitivno može napredovati.

Prema tvrdnjama dobro upućenog Nikosa Varlasa, Bender je postigao dogtovor s moskovskim CSKA čime bi se vratio u Europu, a to može pokvariti tek neka kvalitetna ponuda iz NBA lige u posljednji trenutak što se ne čini izglednim.

Bender je bio jedini NBA Hrvat bez ugovora i sigurne budućnosti, čekalo se hoće li doći ponuda koja će zadovoljiti sve strane, ali ona se nije dogodila.

Hrvatski reprezentativac tako bi trebao sljedeću sezonu najmanje provesti u redovima CSKA, a u ugovoru koji će potpisati stajat će i izlazna klauzula prema kojoj se može vratiti u NBA ligu.

Podsjetimo, Bender je bio četvrti izbor na draftu, predviđana mu je velika budućnost, ali puno toga nije išlo kako je očekivao i postao je marginalan igrač kojeg su se Sunsi riješili.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!