Vodeni sportovi

Bijač uoči četvrtfinala: "Vjerujem u nas i našu kvalitetu"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 22.07.2019.
Bijač uoči četvrtfinala: "Vjerujem u nas i našu kvalitetu"
Foto: FaH

Četvrtfinale Svjetskog prvenstva protiv Njemačke najavio je hrvatski vratar Marko Bijač koji vjeruje u kvalitetu Barakuda te da nemaju straha od loše igre i podbačaja...

U utorak od 8:30 sati Hrvatska će igrati četvrtfinale Svjetskog prvenstva protiv Njemačke. Susret najavljuje Marko Bijač koji je kazao kako nemaju straha od loše igre i podbačaja.

"Mislim kako smo pripremu utakmice odradili na vrhunskoj razini kao i dosadašnji dio turnira, tako da nema straha od loše igre i podbačaja. Ako se budemo držali onog što smo trenirali, vjerujem kako rezultat neće izostati."

Još uoči početka Svjetskog prvenstva Barakude su odigrale pripremnu utakmicu protiv iste reprezentacije.

"Tada još nismo bili na današnjoj razini, njima je nedostajalo nekoliko igrača, a nije ni bilo većeg uloga. Sada je situacija drugačija i utakmica u koju krećemo s 0:0. Do sada su na turniru pokazali da imaju kvalitetu igrati s najboljim ekipama, ali vjerujem u nas i našu kvalitetu. Sigurno je da nisu bezopasni.

Naravno, ispadanje donosi i ispadanje od borbe za medalje.

"Ulog je velik, četvrtfinale je možda i najteža utakmica na turniru jer vodi u borbu za medalje ili ono što nitko ne voli - od 5. do 8. mjesta. Ipak, prošli smo dosta takvih utakmica i vjerujem kako smo spremni, nema straha. Moramo pružiti ono što smo do sada pružali i vjerujem da rezultat tada neće izostati", dodao je Bijač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!