Nogomet

Strinić ponovno na travnjaku, Bale vratio Real Madrid u život protiv Arsenala

Mihaela Bradovski • srijeda, 24.07.2019.
Strinić ponovno na travnjaku, Bale vratio Real Madrid u život protiv Arsenala
Foto: EPA

Noćas su odigrana tri susreta International Champions Cupa. Bayern je upisao pobjedu protiv Milana dok su Real i Atletico bili uspješniji izvođšači jedanaesteraca od Arsenala i Guadalajare...

Arsenal je ispustio pobjedu protiv Real Madrida u susretu koji je okončan 2:2 pa su Madriđani bili uspješniji u raspucavanju te su viđena i dva isključenja.

Već u devetoj minuti Real je ostao zbog drugog žutog kartona bez Nacha koji je igrao rukom u svojih 16 metara te je još uz to i dosuđen jedanaesterac za Arsenal. Izveo ga je Alexandre Lacazette, lopta je pogodila jednu pa drugu vratnicu i završila u mreži.

Na sredini prvog poluvremena već je bilo 2:0 za Arsenal nakon pogotka Pierre-Emericka Aubameyanga da bi krajem prvog dijela drugi žuti na drugoj strani zaradio i Sokratis, ovaj put zbog prekršaja nad Modrićem, što je brojčano poravnalo momčadi.

Suprotno najavama na travnjaku se u drugom dijelu našao i Gareth Bale te je upravo on dobro reagirao na odbijenu loptu i u 56. minuti smanjio na 2:1. Samo tri minute kasnije Marco Asensio poravnao je na 2:2.

Do kraja se rezultat više nije mijenjao, odlučivali su jedanaesterci gdje je Arsenal promašio njih tri, a kod Reala nije zabio samo Bale.

Luka Modrić odigrao je još jednu dobru utakmicu, a na travnjaku je ostao 65 minuta.

Niko Kovač s Bayernom stigao je do nove pobjede, ovaj put protiv Milana. Bayern je slavio 1:0 golom Leona Goretzke iz same završnice prvog dijela, a cijelo drugo poluvrijeme na travnjaku je bio i Ivan Mihaljević.

Osim poraza, loša vijest za Milan je i ozljeda skupo plaćenog Thea Hernandeza koji je zbog ozljede gležnja morao napustiti igru već u prvom poluvremenu. Cijelu utakmicu za Milan odradio je veliki povratnik Ivan Strinić dok je na kraju susreta nekoliko minuta dobio i mladi Antonio Mionić.

Madridski Atletico igrao je protiv Guadalajare i to od 24. minute bez Llorentea koji je isključen. U 90 minuta pogodaka nije bilo, odlučivali su jedanaesterci gdje je Atletico bio uspješniji.

International Champions Cup:
Real Madrid - Arsenal 2:2 (3:2)
Bayern - Milan 1:0
Guadalajara - Atletico Madrid 0:0 (4:5)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!