Nogomet

Kutak za kladioničare: FCSB favorit protiv Botosanija, Chardy i Mannarino traže drugo kolo

Branimir Korać • ponedjeljak, 29.07.2019.
Kutak za kladioničare: FCSB favorit protiv Botosanija, Chardy i Mannarino traže drugo kolo
Foto: EPA

Ponedjeljak je tradicionalno najskromniji sportski dan, a ovog ponedjeljka očekuje nas ponešto nogometnih dvoboja kao i dosta teniskih turnira...

FCSB - Botosani

FCSB u trećem kolu rumunjskog prvenstva dočekuje Botosani i traži drugu pobjedu. Nakon vatrometa golova na startu protiv Hermannstadta, u drugom kolu gostovao je kod Sepsija i nije uspio probiti zatvorenog domaćina. Sada na svom travnjaku dočekuje Botosanija koji nije loše krenuo, ali FCSB je znatno kvalitetniji i ne bi smio imati problema. Botosani je u prošlom kolu svladao skromni Voluntari s 4:1, no na gostovanju u Bukureštu bit će mu puno teže. Puno teže nego i u dvoboju protiv Astre s kojom je remizirao u prvom kolu.

Prognoza: Pobjeda FCSB-a

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda FCSB-a 1.60, neriješeno 4.00, pobjeda Botosanija 8.00

Jeremy Chardy - Marco Cecchinato

U prvom kolu turnira u Kitzbühelu Jeremy Chardy igra protiv Marca Cecchinata. Cecchinato nije u dobroj formi i u zadnja skoro tri mjeseca ima samo jednu pobjedu. Ostvario ju je u Rimu protiv Alexa De Minaura, a negativan niz krenuo je od Münchena kada ga je zaustavio Christian Garin. U zadnjih deset mečeva tako ima čak devet poraza od čega šest na zemljanoj podlozi koja mu je omiljena. S druge strane Chardyjeva forma je konstantnija, Francuz nije spektakularan igrač, dobije mečeve koje treba, one teže protivnike uglavnom ne prolazi. Kolo-dva od Chardyja uvijek se mogu očekivati. Cecchinata je ujedno i svladao u jedinom dosadašnjem međusobnom dvoboju.

Prognoza: Pobjeda Chardyja

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Chardyja 1.70, pobjeda Cecchinata 2.45

Adrian Mannarino - Ilja Ivaška

I Adrian Mannarino i Ilja Ivaška imaju tri poraza u nizu. Mannarino je te poraze upisao na travi, a Ivaška je zadnja dva ubilježio na betonu i to od igrača od kojih ne bi trebao gubiti. Prvo ga je u Atlanti svladao Korejac Kwon Soon, a zatim ga je u Washingtonu svladao Danac Torpegaard, ali je unatoč tom porazu ušao u glavni turnir kao lucky loser. Mannarino je u ovom trenutku kvalitetniji protivnik, igra na višoj razini, a Ivaška može biti razočaran ovom sezonom. Imao je velika očekivanja, nadao se iskoraku, ali rezultati su dosta loši i porazi su puno češći od pobjeda. Bez obzira što je Mannarinu ovo prvi turnir nakon travnate sezone, ne bi smio imati problema u ovom susretu.

Prognoza: Pobjeda Mannarina

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Mannarina 1.55, pobjeda Ivaške 2.20

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!