Tenis

Andy Murray mogao bi se vratiti pojedinačnoj konkurenciji u Cincinnatiju

Petar Jenjić • utorak, 30.07.2019.
Andy Murray mogao bi se vratiti pojedinačnoj konkurenciji u Cincinnatiju
Foto: EPA

Škot Andy Murray kazao je kako bi na Mastersu u Cincinnatiju mogao nastupiti u pojedinačnoj konkurenciji, uz koju će igrati i parove...

Andy Murray vratio se tenisu u konkurenciji parova, a na Mastersu u Cincinnatiju igrat će u parovima s bratom Jamieom, dok razmatra i opciju igranja pojedinačne konkurencije.

"U najboljem slučaju to bi bio Cincinnati. Ako ne budem igrao tu, postoji dobra šansa kako bih čekao do nakon New Yorka jer ne bih želio da mi prvi turnir bude na tri dobivena seta", kazao je Murray, prenosi BBC.

Turnir u Cincinnatiju počinje 11. kolovoza. Od povratka na terene početkom lipnja osvojio je turnir u Queensu s Felicianom Lopezom, a trenutno igra turnir u Washingtonu s bratom Jamieom. Na Wimbledonu je sa Serenom Williams igrao treće kolo mješovitih parova.

"Većinu vremena trenirat ću pojedinačno, a natjecati se u parovima, a onda ćemo svaki tjedan vidjeti. Što se tiče toga kako se krećem, osjećam i ustajem dan nakon treninga, jako sam sretan gdje sam. Mislim da sam vrlo blizu", dodao je Škot.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!