Ostali sportovi

Kolak: "U najjačem smo sastavu do sada, imamo prednost domaćeg terena"

Petar Jenjić • subota, 10.08.2019.
Kolak: "U najjačem smo sastavu do sada, imamo prednost domaćeg terena"
Foto: EPA

Sara Kolak najavila je Ekipno europsko prvenstvo koje se ovaj vikend održava u Varaždinu. Istaknula je kako jedva čeka početak natjecanja na stadionu gdje je praktički krenula u svoje bavljenje atletikom...

Pred nama je u Varaždinu Europsko ekipno prvenstvo - druga liga, na kojem će nastupiti i najbolji hrvatski atletičari.

Na natjecanju će koplje bacati i Sara Kolak kojoj će ovo biti prvo natjecanje nakon sredine srpnja i mitinga Dijamantne lige u Londonu.

"Jedva čekam natjecanje, stadion Sloboda praktički je domaći teren, prvi stadion na kojem sam počela bacati koplje. Već dugo se nisam natjecala, lijepo je vidjeti stadion pun atletičara i sigurna sam da će atmosfera biti sjajna. Zato pozivam sve koji mogu da dođu na stadion. Ulaz je slobodan, imat će što za vidjeti."

Osim Kolak, pred domaćom publikom nastupit će i Sandra Perković, a olimpijska pobjednica u bacanju koplja nada se kako ovo neće biti posljednje ovakvo natjecanje u Hrvatskoj.

"Ove smo godine u najjačem sastavu do sada, imamo prednost domaćeg terena, publiku i navijače. Vjerujem kako će stadion biti ispunjen, ovo će natjecanje biti zanimljivo svoj djeci koja će na jednom mjestu vidjeti svoje idole iz neposredne blizine, vidjeti kako je to na velikom natjecanju i dobiti motivaciju za daljnje bavljenje sportom. Nadam se da ovo neće biti posljedenje natjecanje u Hrvatskoj takvog karaktera."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!