Nogomet

Halilović vrlo blizu promjeni kluba, čeka se samo službena potvrda

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 02.09.2019.
Halilović vrlo blizu promjeni kluba, čeka se samo službena potvrda
Foto: EPA

Alen Halilović uskoro će promijeniti sredinu i postati novi igrač Heerenveena. Posao je praktički zaključen i čeka se samo službena potvrda...

Alen Halilović iz (polu)sezone u (polu)sezonu je u potrazi za minutažom i sve manje igra. Niei u Standardu iz Liega nije dobio prostor kakvom se nadao i ponovno mijenja klub.

Halilović će tijekom dana biti predstavljen kao novi igrač nizozemskog Heerenveena. Belgijski i nizozemski mediji tvrde kako je to već gotova stvar i očekuje se samo službena potvrda Heerenveena kako dolazi u njegove redove.

Inače, još tijekom nedjelje iz nizozemskog kluba potvrdili su interes, ali i poručili kako ne ovisi o njima.

"Voljeli bi imati i Halilovića, mogao bi nam biti koristan igrač njegovih kvaliteta. U kontaktu smo s njim i on želi doći, ali ne ovisi samo o nama", u nedjelju je istaknuo tehnički direktor Heerenveena Garry Hamstra.

Transfer je čini se priveden kraju kako su se u Heerenveenu i nadali te će tijekom dana i predstaviti hrvatskog veznjaka nadajući se da će ostaviti traga kao što je to napravio Danijel Pranjić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!