Nogomet

Favoriti bez ikakvih problema do uvjerljivih pobjeda, Engleska najuvjerljivija

Branimir Korać • subota, 07.09.2019.
Favoriti bez ikakvih problema do uvjerljivih pobjeda, Engleska najuvjerljivija
Foto: EPA

U tri susreta poslijepodnevnog dijela programa kvalifikacija za Europsko prvenstvo, Engleska, Island i Ukrajina stigli su do očekivanih pobjeda...

Kao što se i očekivalo, skromni Bugari nisu imali nikakve šanse na Wembleyju. Toga su bili svjesni i sami te bi se sigurno zadovoljni i nekim vrlo malim porazom, ali na kraju su glatko izgubili s visokih 4:0. Harry Kane bio je raspuca, zabio je hat-trick i odveo Englesku do očekivana tri boda.

Na prvi pogodak čekalo se do 24. minute kada gosti griješe, Sterling krade loptu i pronalazi Kanea, a on rutinski zabija.

U drugom poluvremenu Englezi su dotukli Bugare u potpunosti, Kane je postigao još dva pogotka iz kaznenih udaraca, jedan je dodao Sterling na Kaneovu asistenciju za konačnih 4:0.

Rezultati by SofaScore

Nikakvih problema nije imala Ukrajina koja je gostovala u Litvi i upisala visoku pobjedu 3:0. U Vilniusu je sve bilo riješeno već u prvih pola sata kada je Ukrajina pobjegla na dva gola prednosti.

Već u sedmoj minuti Zinčenko je doveo Ukrajince u vodstvo, a 20 minuta kasnije asistent kod prvog gola Maros, zabija za 2:0.

U drugom poluvremenu Ukrajina je dovršila posao zahvaljujući pogotku Malinovskog za konačnih 3:0 i bijeg na devet bodova prednosti ispred drugoplasirane Srbije.

Rezultati by SofaScore

S identičnih 3:0 Island je slavio u Reykjaviku protiv Moldavije. Bio je to jednosmjeran dvoboj u kojem su domaćini bili ti koji su stvarali prilike i na kraju slavili.

U 31. minuti je probijen led te je Kolbeinn Sigthorsson zabio za 1:0, a u drugom dijelu Birkir Bjarnason i Jon Dadi Bodvarsson stavili su točku na i.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!