Ostali sportovi

Malević: "Jako sam zadovoljan s onim što smo pokazali na turniru u Kamniku"

Mihaela Bradovski • srijeda, 11.09.2019.
Malević: "Jako sam zadovoljan s onim što smo pokazali na turniru u Kamniku"
Foto: Ivana Strahija

Zagrebačka Mladost ambiciozno ulazi u novu sezonu, dogodile su se neke promjene u momčadi, a trener Rade Malević zadovoljan je izgledom Mladosti na početku priprema...

Mladost je počela s pripremama i odradila prvi pripremni turnir. U Kamniku je u jakoj konkurenciji ostala bez pobjede, ali Rade Malević je zadovoljan.

"U Kamniku smo odigrali tri jaka susreta protiv Kamnika, Vojvodine i Posojilnice. Odigrali smo tri utakmice, 14 setova i to sve u 22 sata. Bilo je naporno, od Kamnika smo izgubili 3:1, a od Vojvodine i Posojilnice 3:2, no jako sam zadovoljan onim što sam vidio kod naših igrača. Svi su dobili priliku i ravnomjernu minutažu, turnir nam je jako koristio, vidjeli smo gdje smo i što nam još nedostaje", kaže Malević za Sportske novosti.

Mladost dalje nastavlja s pripremama i čeka priključenje crnogorskog reprezentativca Slobodana Bojića.

"Idući vikend smo u Brčkom, pa onda idemo na turnir u Novi Sad i onda opet imamo turnir u Brčkom. Tada očekujemo da budemo kompletni, a možda će se to dogoditi i ranije jer ovisi o plasmanu crnogorske reprezentacije na Europskom prvenstvu. Stefan Kovačević odlično se uklopio i kao igrač i kao osoba, organizator igre Petar Višić također radi odlično, mislim da je složena jako dobra momčad koja bi mogla postati dobra priča."

U Mladosti više nema iskusnog Inoslava Krnića.

"On je otputovao u Finsku u klub gdje igraju neki njegovi prijatelji koji su ga zamolili za pomoć. Na njega itekako računamo u stručnom smislu kada se vrati i završi karijeru."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!