Nogomet

Alejandro Gomez: "Razlika je enormna, prije pet godina glavni cilj kluba bio je opstanak u Serie A"

Jan Šneler • utorak, 17.09.2019.
Alejandro Gomez: "Razlika je enormna, prije pet godina glavni cilj kluba bio je opstanak u Serie A"
Foto: FaH

Jedan od najiskusnijih igrača u momčadi Atalante je argentinski napadač Alejandro Gomez kojemu je ovo već peta godina u talijanskoj momčadi te može dati realnu ocjenu snage ekipe…

Atalanti će ovo biti premijerni nastup u Ligi prvaka, ali iskustva u toj momčadi ne nedostaje i to na najvišem nivou. Momčad iz Bergama prepuna je sjajnih igrača, reprezentativaca i onih koji imaju bogato iskustvo igranja na najvišoj razini. Alejandro Gomez od 2014. godine je u redovima Atalante za koju je odigrao gotovo 200 utakmica i postigao 46 pogodaka.

“Drago mi je što je Atalanta izborila Ligu prvaka. Dat ćemo sve od sebe da prezentiramo dobru igru u ovoj skupini“, rekao je Gomez na konferenciji za novinare.

Kako je već dugo u ovoj momčadi, Argentinac može doista dati realnu sliku stanja u momčadi i dati jedan presjek u odnosu na ono što je Atalanta bila prije pet godina. Trener Gian Piero Gasperini rekao je kako ne treba uspoređivati sutrašnju utakmicu s onom prije 29 godina, a jednako tako ne smije se uspoređivati ova momčad Atalante s onom od prije par godina.

“Razlika je enormna. Prije pet godina glavni cilj kluba bio je ostanak, ali s dolaskom novog trenera promijenio se mentalitet kluba. Atalanta je dobra, naš rezultat prošle godine nije iznenađenje. Svi članovi kluba žele da se rast nastavi i ovo je samo podloga za neke veće domete“, dodao je argentinski napadač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!