Nogomet

Slaven Belupo izraziti favorit, ali: "Iznenađenje se možda može dogoditi"

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • utorak, 24.09.2019.
Slaven Belupo izraziti favorit, ali: "Iznenađenje se možda može dogoditi"
Foto: Pixsell

Četvrta utakmica koja se igra ovog utorka u šesnaestini finala Kupa Hrvatske je ona između Hrvaca i Slaven Belupa, domaćin će napraviti sve da bude tvrd zalogaj...

Hrvace nisu najjednostavniji protivnik što uostalom pokazuju i njegovi rezultati u dosadašnjem dijelu sezone. U pet odigranih kola imaju deset bodova i dijele drugo mjesto sa Slogom Mravince kod koje je Dinamo imao hod po trnju prošle sezone.

U Hrvacama su svjesni kako je Slaven Belupo favorit, ali pokušat će stvoriti favoriziranom protivniku što je više moguće problema.

"Slaven Belupo je izraziti favorit. Mi ćemo pokušati nešto na kontru i polukontru i tko zna, iznenađenje se možda može dogoditi, ali posve je jasno da su gosti veliki favoriti", kaže trener domaćina Ivan Radeljić za Sportnet.

Ulazak u trećeligašku sezonu za Hrvace je bio jako dobar.

"Prva četiri kola odradili smo fantastično, ali nisam zadovoljan zadnjim kolom i porazom 5:2 kod Uskoka. Tu smo već bili glavama u Slaven Belupu", dodaje Radeljić.

Slaven Belupo je za vikend svladao Goricu 2:0 i vratio dobro raspoloženje. Na ovom gostovanju ne zanima ga ništa osim pobjede, a ne očekuju se niti velike rotacije u postavi.

"Iza nas je važna pobjeda protiv Gorice koju smo analizirali i ostavili iza sebe. Okrenuli smo se Hrvacama, protivniku kojeg shvaćamo maksimalno ozbiljno. Na ovo gostovanje odlazimo sa svim raspoloživim snagama. U Kupu nema mjesta za popravne ispite i tako se moramo postaviti od prve minute", istaknuo je trener Slavena Ivica Sertić za službenu stranicu kluba.

I ovaj susret počinje u 15:30.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!