Ostali sportovi

Ivana Habazin otkazala meč: "Nema tog novca za koji bih ušla u ring nakon ovoga"

Branimir Korać • subota, 05.10.2019.
Ivana Habazin otkazala meč: "Nema tog novca za koji bih ušla u ring nakon ovoga"
Foto: FaH

Sramotna događanja u Flintu dan uoči dvoboja protiv Claresse Shields doveli su do povlačenja Ivane Habazin iz ringa i meča neće biti. Naime na vaganju je fizički napadnut Ivanin trener koji je završio u bolnici, a hrvatska boksačica odlučila je kako neće ulaziti u ring...

Trebala je to biti večer karijere, kruna dosadašnjeg rada, ali na kraju borbe neće biti barem ne sada. Uoči službenog vaganja fizički je napadnut trener Ivane Habazin koji je zaradio težak udarac i hitno je prebačen u bolnicu.

Habazin je bila u šoku nakon napada i ubrzo je potvrdila kako neće ulaziti u ring.

"Ljudi, hvala vam svima na porukama podrške za oporavak mog trenera. Ja sam dobro, trener će biti dobro nakon operacije. Samo ću reći kada se vratim i kada sve ovo završi imat ću pressicu, da ne dajem izjave jednu po jednu i reći ću što se sve događalo, pogotovo u zadnjim danima, no unatoč tome rekli smo idemo na meč, spremna sam i onda smo doživjeli ovo što je sramota za sport. Sve u svemu nema meča, nema tog novca za koje bih sutra ušla u ring, jer ovo je moglo završiti i gore, a život mog trenera nema cijenu", poručila je Ivana.

Ivanin trener morat će na operaciju zbog frakture kosti lubanje, a Shields i Habazin ipak neće u ring niti ovaj put.

Očekuje se reakcija nadležnih boksačkih organizacija te vidjeti kakva će biti njihova odluka i stav prema ovom što se dogodilo. U svakom slučaju težak i ružan udarac za boksački sport.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!