Ostali sportovi

Za utakmicu s Cambridgeom, Sveučilište Oxford priprema se s Hrvatskom

Sportnet • nedjelja, 06.10.2019.
Za utakmicu s Cambridgeom, Sveučilište Oxford priprema se s Hrvatskom

Uz nama nešto poznatiji ogled Sveučilišta Oxford i Cambrige, onaj veslački, u Engleskoj jednaku pažnju privlači i popularni Varsity match, gdje se u Domu engleskog ragbija na prekrasnom Twickenhamu, svake godine na ovom dvoboju okupi po 50.000 gledatelja...

Pripreme za ovogodišnji Varsity match, u koji ulaze s proslavljenih 150 godina postojanja kluba, Oxford će tradicionalno započeti s hrvatskom reprezentacijom.

U svojem šestom međusobnom ogledu, Hrvatska će u nedjelju na teren Iffley Roada istrčati u sljedećem sastavu: Miljak, Brečić, Biškić, Perić, Buljac, Miloš, Kodžić, Brajkovic, Newton, Jurišić, Vlašić, Grčić, Perica, Vlajčević, Rosso, Brčić, Hasija, Čorić, Krmek, Galić, Kovačić, Božić, Peršić i Conci.

Oxford je jedna od najboljih amaterskih momčadi svijeta, a u svojem posljednjem međusobnom susretu, Hrvatska je na proljeće u Dubrovniku pobijedila rezultatom 20:14. Nova utakmica protiv starih prijatelja hrvatskoj će reprezentaciji poslužiti kao odlična priprema za susrete Europskog kupa nacija, gdje u lovu na prvo mjesto u skupini i prelazak u višu diviziju, prvo 12. listopada igra u Zagrebu protiv Izraela, a nakon toga, tjedan dana kasnije, gostuje na Cipru.

Oxford – Hrvatska
Nedjelja, 6. listopada 2019.
16 sati

Foto: Berislav Rožman

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!