Ostali sportovi

Habazin: "Uvjeravam vas da bih ju nokautirala u toj borbi"

Petar Jenjić • utorak, 08.10.2019.
Habazin: "Uvjeravam vas da bih ju nokautirala u toj borbi"
Foto: Pixsell

Ivana Habazin rekla je nakon povratka u Zagreb da bi nokautirala Claresse Shields u borbi za titulu svjetske prvakinje...

Hrvatska boksačica Ivana Habazin vratila se u Hrvatsku nakon što je otkazan dvoboj za titulu svjetske prvakinje u supervelter kategoriji protiv Amerikanke Claresse Shields.

Njen trener Ali Bashir pretučen je nakon službenog vaganja, a njen nutricionist i menadžer Luka Kakina kazao je kako je treneru bila slomljena vilica te da se nakon prve operacije vidjelo izlijevanje krvi u mozak.

Habazin je uvjerena kako je mogla doći do pobjede jer nikada nije bila spremnija.

"Na početku se više pisalo Claressi jer ima bolje rezultate, ali uvjeravam vas da bih ju nokautirala u toj borbi. 90 posto ljudi mislilo je da će ona pobijediti, ali nikad nisam bila spremna kao što sam bila tada, a ona nikad u lošijoj formi. Bila je to velika prilika. Nadamo se da će se meč dogoditi u budućnosti i po istom ugovoru."

Meč će se dogoditi, a još ostaje pitanje hoće li podizati tužbu prema organizatoru i promotoru.

"Trebalo bi biti u roku od 180 dana, ali treba vidjeti s promotorom. Trener će sigurno ići s tužbom, a ja još nisam odlučila. I promotori i organizatori imali su kikseva. Bila sam u formi života. Bashir me svakodnevno motivirao, stalno mi je govorio da nijedan meč nije želio toliko pobijediti kao trener, kao ovaj moj sa Shields", dodala je hrvatska boksačica.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!