Košarka

Dobro predstavljanje: Mario Hezonja prvi strijelac Blazersa u porazu od Nuggetsa

Branimir Korać • srijeda, 09.10.2019.
Dobro predstavljanje: Mario Hezonja prvi strijelac Blazersa u porazu od Nuggetsa
Foto: EPA

Debitanstke nastupe u novim momčadima imali su Mario Hezonja i Dario Šarić, a Hezonja je ostavio jači dojam u porazu Blazersa protiv Nuggetsa sa 105:94...

Nastavlja se predsezona, a prvi put u novim dresovima nastupili su Mario Hezonja i Dario Šarić. Hezonja je s Blazersima poražen protiv Denver Nuggetsa sa 105:94, a Šarić je sa Sunsima svladao svoju bivšu momčad Minnesotu Timberwolvese sa 111:106.

Hezonja se navijačima u Portlandu predstavio dinamičnim nastupom, atraktivnim zakucavanjima, vidi se da je motiviran i spreman pomoći momčadi. Prvi dojam je pozitivan unatoč porazu, a ono što je kod Hezonje najbitnije je da bilježi dobre nastupe u kontinuitetu.

Ovdje je bio prvi strijelac svoje momčadi s 12 poena za 20 minuta, šutirao je 3/5 za dva poena, 0/2 za tricu i 6/6 s linije slobodnih bacanja, uhvatio je šest skokova i podijelio dvije asistencije, bio je prvi strijelac i asistent te drugi skakač svoje momčadi.

Nuggetsi su igrali bez Nikole Jokića, Blazersi bez Jusufa Nurkića i Paua Gasola, no očito je kako je riječ o jako dobrim momčadima koje su spremne na velike stvari.

Dario Šarić je sa Sunsima igrao protiv Timberwolvesa, na parketu je proveo 17 minuta i ubacio četiri poena. Za dva je šutirao 0/3, za tricu 1/2 i isto tako s linije slobodnih bacanja. Tome je dodao i sedam skokova.

Sunsi su za razliku od Portlanda upisali pobjedu, a njih je predvodio Deandre Ayton s 18 poena i 13 skokova koji je dobio bitku s Karl-Anthonyjem Townsom iako je Towns imao poeb više, ali i tri skoka manje.

Igrali su i Spursi Luke Šamanića protiv Miamija, ali Šamanić je bio jedini koji nije dobio priliku.

S ostalih terena u kategoriju Breaking News ulazi vijest da je Ben Simmons šutirao tricu i ubacio je.

NBA:
Philadelphia 76ers - Guangzhou 144:86
Miami Heat - San Antonio Spurs 108:89
Memphis Grizzlies - New Zealand 108:94
Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks 119:104
Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves 111:106
Portland Trail Blazers - Denver Nuggets 94:105

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!