Tenis

Kutak za kladioničare: Medvedev i Hačanov ne bi smjeli imati problema

Branimir Korać • srijeda, 09.10.2019.
Kutak za kladioničare: Medvedev i Hačanov ne bi smjeli imati problema
Foto: EPA

Novi dan za kladioničare bez uobičajene nogometne ponude stavlja u prvi plan tenis. Rusi bi trebali imati uspjeha, a vjerovat ćemo i mladoj Cori Gauff...

Daniil Medvedev - Vasek Pospisil

Daniil Medvedev igra protiv Vaseka Pospisila u drugom kolu Šangaja i ne bi smio imati nikakvih problema. Medvedev igra sjajan tenis, već dugo vremena je, možemo to slobodno reći, jedan od najboljih igrača svijeta. S druge strane Pospisil do dolaska u Šangaj nije bio u posebnoj formi, a ovdje je uspio spojiti čak četiri pobjede i nakon dugo vremena igra nešto bolje. Međutim Medvedev ima kontinuitet, igra sjajno, a Pospisil je već u meču protiv Souse u prošlom kolu tražio masažu i osjetilo se da dug nije igrao ovako u kontinuitetu.

Prognoza: Manje od 22 gema

Koeficijenti (Supersport): Manje od 22 gema 1.85, 22 ili više gemova 1.85

Karen Hačanov - Fabio Fognini

Vrlo dobar meč očekuje se u Pekingu između Karena Hačanova i Fabija Fogninija. Fognini iza sebe ima više nod tri sata muke protiv Andyja Murrayja koji nije niti blizu svojih najboljih dana, a Hačanov je s druge strane rutinski stigao do pobjede protiv Taylora Fritza. Rus je bio vrlo uvjerljiv, ispustio je samo šest gemova i potvrdio je vrlo dobru formu. Fogninija je ove godine već pobijedio, svladao ga je prije pet dana u Pekingu s 3:6, 6:3, 6:1 i vjerujemo kako će to ponoviti i ovaj put.

Prognoza: Pobjeda Hačanova

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Hačanova 1.55, pobjeda Fogninija 2.30

Kateryna Kozlova - Cori Gauff

Mlada Amerikanka Cori Gauff osvojila je svijet briljantnom igrom u Wimbledonu gdje je dogurala do osmine finala, na US Openu je također bila vrlo dobra i sa svakim mečom je sve opasnija kako se polako upoznaje sa svijetom seniorskog tenisa. U Linzu je u glavni turnir ušla kao lucky loser i u prvom kolu svladala je Stefanie Voegele u dva seta. Sada će igrati protiv Kateryne Kozlove, solidne, ne i spektakularne Ukrajinke protiv koje Gauff sigurno ima šanse. Ako ništa drugo, koeficijent je za isprobati.

Prognoza: Pobjeda Gauff

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Kozlove 1.70, pobjeda Gauff 1.90

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!