Ostali sportovi

Srbić zaradio lakšu ozljedu: "Čuo sam neki zvuk da je unutra puklo, nije prestrašno"

Branimir Korać • četvrtak, 10.10.2019.
Srbić zaradio lakšu ozljedu: "Čuo sam neki zvuk da je unutra puklo, nije prestrašno"

Tin Srbić u nedjelju nastupa u finalu preče, a uoči finala zaradio je ozljedu za koju vjeruje da je lakša i da neće predstavljati problem.

Nastavljaju se pripreme za nastup u finalu preče, a te pripreme poremetila je lakša ozljeda koja Tina Srbića na kraće vrijeme odvaja od treninga.

"Imamo još četiri dana, ali pripreme ne teku savršeno jer se jučer na treningu dogodila ta ozljeda zgloba. Ne znam što se točno dogodilo, ali čuo sam neki zvuk da je unutra puklo. Nije prestrašno, ali sada ćemo pričekati dan-dva da se smiri i dan prije finala probat ćemo odraditi trening, koliko-toliko normalan da budem spreman za finale. Toliko puno sam trenirao prije i u tako sam dobroj formi da mislim da me ova dva-tri dana neće puno udaljiti od prave forme, nego da ću se zapravo malo odmoriti i da će biti dobro", istaknuo je Srbić za HRT.

Srbiću ovo nije novost, znalo je i na ranijim natjecanjima biti problema, ali on se nikad ne žali.

"U Szczecinu sam imao veliki žulj, ali smo uspjeli isto tako dan-dva prije finala dovesti ga u red da se može raditi pa se nadam da će tako biti i s ovim. Vjerojatno ću saznati što se točno dogodilo tek kada se vratim kada napravim pretrage. Međutim prema mom osjećaju mislim da nije ništa prestrašno i da ću moći odraditi finale kako treba."

Pritisak je nestao i sada se može potpuno koncentrirati na finale i opuštenije ga odraditi, Tokio je gotovo siguran.

"Nije mi sad toliko teško jer su kvalifikacije gotove i plasman na Olimpijske igre osiguran pa mi je malo lakše nego što je bilo. Iskreno volio bih da smo odmah u ponedjeljak završili i da sam mogao otići doma, ali, evo, ovo je zapravo šlag na tortu i imamo još tih par dana i u ponedjeljak se vraćamo doma što jedva čekamo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!