Ostali sportovi

Tin Srbić osvojio srebrno odličje na Svjetskom prvenstvu!

Mihaela Bradovski • nedjelja, 13.10.2019.
Tin Srbić osvojio srebrno odličje na Svjetskom prvenstvu!
Foto: EPA

Tin Srbić još jednom je potvrdio da je sami svjetski vrh na preči, na Svjetskom prvenstvu u Stuttgartu osvojio je srebrno odličje iako je u finalu nastupio s ozljedom zgloba koja mu je stvarala puno problema!

Bez obzira na sve probleme s bolnim zglobom, Tin Srbić osvojio je svjetsko srebro! Šteta zbog ozljede jer nje u finalu planirao težu vježbu s višom početnom ocjenom, ali zglob nije dopuštao izvođenje svih elemenata i na kraju je morao ići sa sigurnijom vježbom, ali fantastično odrađenom što mu je donijelo srebro.

Napravio je sjajan posao, bio je vrlo siguran i odradio je maksimalno koliko je mogao. Zaradio je ocjenu 14.666, odmah je bilo jasno kako bi to moglo biti dovoljno za medalju, ali nastupio je prvi i trebalo je pričekati.

Odlični Rus Dalalojan odradio je jako dobru vježbu, ali je pogriješio pri doskoku i završio iza Tina s 14.533 što mu donosi broncu, a na kraju ga je prestigao Brazilac Arthur Mariano s ocjenom 14.900.

Za Srbića je ovo bilo treće finale na svjetskim prvenstvima i druga medalja. Prvi je osvojio u Montrealu kada je stigao do rezultata karijere i postao svjetski prvak.

Nema sumnje, zdravi Tin Srbić bit će svakako jedan od glavnih kandidata za odličje i na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!