Ostali sportovi

Srbić: "Hotel nam je bio rezerviran samo do kraja kvalifikacija, valjda nisu vjerovali da možemo u finale"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 13.10.2019.
Srbić: "Hotel nam je bio rezerviran samo do kraja kvalifikacija, valjda nisu vjerovali da možemo u finale"
Foto: EPA

Tin Srbić drugi je na svijetu na preči, odradio je fantastičnu vježbu iako je imao velikih problema u proteklih tjedan dana o kojima se nije toliko niti pričalo...

Kada se sve zbroji i kroz što je Tin Srbić prolazio u Stuttgartu, srebro je i više nego što se realno moglo napraviti. Sada kada je sve završilo, osjeća veliko olakšanje.

"Srebro je oko vrata i jako sam ponosan i sretan što sam iz ove situacije izvukao najbolje što sam mogao. Pod dojmom sam i nekako prazan jer je ovo sve napokon završilo", istaknuo je za HRT.

Srbić osim što se mučio s ozljedom, praktički je na nevjerojatan način ostao i bez smještaja što je i utjecalo na ozljedu.

"Bilo je nakon kvalifikacija problema s našim Savezom koji je rezervirao hotel samo do kvalifikacija valjda ne vjerujući da ćemo ući u finale i kada smo ušli u finale naravno da je bilo problema s produženjem hotela. Prvi dan smo s koferima dolazili na trening, drugi dan smo s koferima dolazili na treninge, nigdje hotela, na kraju smo smješteni u hotelu koji je na sat vremena od dvorane koji je zapravo hostel. Nakon toga sam imao trening bez rehabilitacije i odmora i to je pomoglo da dođe do ozljede. Onda dva dana nismo mogli raditi preču, situacije koje nikako nisu išle nama na ruku. Međutim i da sam danas nešto krivo napravio i zeznuo, nikada ne bih krivio sve to nego samo sebe. Dobro sam odradio zadnji trening, pripremio sam se na to da će me boljeti i jednostavno napravio najbolje što sam mogao."

Uoči finala imao je dobar osjećaj, bio je miran i nije bilo nikakve treme.

"Imao sam dobar osjećaj, ali mislim da su me te kvalifikacije psihički ispraznile. Nisam bio možda onoliko uzbuđen koliko bih bio da ovo nisu bile kvalifikacije za Olimpijske igre koje sam osigurao prije finala. Bio sam jako miran i dobro sam se osjećao. Kada sam krenuo u vježbu jedini problem je bio što me na prvom elementu zaboljela ruka pa sam malo predugo razmišljao o tome, a ne o vježbi, ali sva sreća na kraju je ispalo jako dobro."

Ono što mu je najvažnije, nastupit će na Olimpijskim igrama u Tokiju.

"18 godina sanjao sam mjesto na Olimpijskim igrama. Uspio sam i sada je stigla konačna potvrda da sam to ostvario. Odmah kreću i pripreme za Olimpijske igre, jako sam sretan i uzbuđen zbog toga."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis13.10.2019. u 20:02
    bože sačuvaj pod kojim uvjetima hrvatski sportaši osvajaju medalje, sramota za svaki savez gdje uhljebi ubiru vrhnje ... ej, nisu mu osigurali smještaj ... na svjetskom prvenstvu ...
    cameosis