Ostali sportovi

Srbić: "Svaki put kada napravim veliki rezultat vidim neke ljude koje vidim samo tada, drago mi je da ih sada nema"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 14.10.2019.
Srbić: "Svaki put kada napravim veliki rezultat vidim neke ljude koje vidim samo tada, drago mi je da ih sada nema"

Tin Srbić vratio se iz Stuttgarta nakon Svjetskog prvenstva gdje je ostvario svoj najvažniji cilj - nastup na Olimpijskim igrama...

Nakon sjajnog nastupa i srebra na Svjetskom prvenstvu, Tin Srbić vratio se u Hrvatsku te imao doček u gimnastičkoj dvorani kluba "Sokol".

"Sada sam preumoran da bih rekao nešto suvislo. Svaki put kada napravim veliki rezultat vidim neke ljude koje vidim samo tada, tako da mi je drago da ih sada nema. Sada vidim ljude koji su mi dragi i koji su sa mnom cijelo vrijeme, na svakom koraku."

Naravno, Srbić se zahvalio svojoj obitelji i trenerima.

"Hvala puno mojoj obitelju, treneru i svima u Sokolu koji su radili da uspijemo. Ove godine slavi 145 godina i nadam se da će još pomagati mladim gimnastičarima da rade ono što vole i ostvaruju dobre rezultate."

Ovim rezultatom izborio je nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Otkad sam stigao u ovu dvoranu sanjao sam da ću se jedan dan plasirati na Olimpijske igre. To se dogodilo u Stuttgartu prije tjedan dana i to je jedino što mi je važno. Prebrzo se ovo dogodilo da bih posvijestio što se događa, ali sretan sam. Ostaje mi deset mjeseci pripreme uz ljude koji su mi i do sada pomagali. Nadam se da ću napraviti najbolji mogući rezultat i dati sve od sebe", dodao je Srbić, prenose 24 sata.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!