Ostali sportovi

Odbojkaši kaštelanske Mladosti Ribole dočekuje snažni Kamnik

Sportnet, Branimir Korać • četvrtak, 24.10.2019.
Odbojkaši kaštelanske Mladosti Ribole dočekuje snažni Kamnik

OK Mladost Ribola Kaštela svoj nastup u MEVZA ligi nastavlja u nedjelju, 27. listopada u 18 sati, protiv slovenskog Calcit Kamnika, gdje se ponovno u Kaštelama očekuje puna dvorana i sjajna atmosfera.

Nakon početnog teškog rasporeda, pobjede nad prvakom Hrvatske i poraza od slovenskog prvaka ACH Volley, u nedjelju će Kaštelani odmjeriti snage s jednim od glavnih favorita MEVZA-e.

Calcit Kamnik trenutno drži drugo mjesto tablice sa stopostotnim učinkom u dva kola, nakon pobjeda nad ACH Volleyom i OK Mariborom, dok su kaštelanski odbojkaši na petom mjestu.

U svojim redovima Calcit Kamnik ima mnoga poznata odbojkaška imena poput poljskog internacionalca Milosza Hebde, koji je prošle sezone nastupao u Ligi prvaka za Trefl Gdanjsk, bivšeg bugarskog reprezentativca Bojana Jordanova, Brazillca Guilhermea Maxsona Pereiru, te slovenske reprezentativce Jana Bruleca i Mihu Bregara.

Nakon trijumfa u Ligi prvaka, odbojkaši zagrebačke Mladosti će svoj četvrti susret u MEVZA ligi odigrati u Austriji, kod SK Zadruge, dok će odbojkašice Mladosti i Kaštela u Sloveniju, kod GEN-I Volleya iz Nove Gorice i mariborskog Nova KBM Branika.

AUTOR: Hrvatski odbojkaški savez

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!